Saturday, February 23, 2008

Help a cause!

Stiu ca este o moda a proiectelor pe CSR dar acesta imi e mai drag poate pentru ca ii cunosc pe cei care se ocupa si m-au convins sa plantez si eu copacei. This is their message to the world:


Trăim într-o lume din ce în ce mai afectată de evoluţia relaţiilor economice, sociale, politice, şi a altor tipuri de relaţii interumane. În momentul de faţă, ne bucurăm de avantajele automobilului şi reducem resursele de petrol ale generaţiilor viitoare într-un ritm neaşteptat… ne bucurăm de frumuseţea unui birou din lemn de mahon şi defrişăm iraţional pădurile…consumăm un top de hârtie pe săptămână şi plantăm un copac la 10 ani… Fără să ne dăm seama, ne îndreptăm spre o lume situată dincolo de orice precedent, mai aridă, mai neprimitoare şi mai puţin vie ca oricând.Cineva trebuie să ia atitudine, cineva trebuie să găsească o soluţie, cineva trebuie să schimbe lumea ! Vino pe http://www.grey-busters.com/ şi alătură-te nouă, vei găsi şi alţii ca tine, vei găsi oameni din alte culturi care sunt dispuşi ca alături de noi să vrea să schimbe ceva. Noi nu avem o putere nelimitată, dar noi oferim locul în care ideile tale şi ale celorlalţi se pot întâlni, pot construi o lume mai bună, pot ajuta oamenii aflaţi în situaţii delicate şi pot face diferenţa. Intră pe WikiAcademy şi fă-te auzit ! O picătură nu poate schimba lumea, dar poate declanşa o ploaie torenţială.

1 comment:

Lucian said...

Sefa totul se rezuma la gandirea oamenilor. Si pc`ul\laptopul de pe care tastezi sta pe un birou de lemn nu ? Multa lume zice, acuza... nu mai taiati padurile, folositi transportul in comun, renuntati la masinile conventionale treceti pe cele neconventionale bla bla dupa care ies frumos si se suie la volan! Cati crezi tu ca ar renunta la confortul si luxul masinii? Aici e problema: etica! Toata lumea zice nimeni nu face. Sincer cati copaci ai plantat ? Eu ? NICIUNUL! E natura fiintei umane de a constientiza un dezastru abia dupa producerea lui. Nu? E aceeasi chestie ca si cu "wheaaaa nu mai consumati produse McDonald`S, KFC, BigMac,etc., sunt din carne de cea mai joasa calitate de la animale moarte, bolnave cu tumori cu gheare cu capete"... sigur iti aduci aminte nu ? Gloabele dau crezare. NU sustin aici ca ar fi sanatoase dar in ceea ce priveste carnea lumea se inseala. Tatal meu e director de abator porc-vita la Agricola International Bacau si acum multi ani in 199_ au venit cei de la McDonald`s pentru a incheia un contract respectiv carne de cea mai buna calitate si in vigoare cu toate standardele de biosecuritate. Nu incurajez acele firme dar trebuie aratat lumii si partea cealalta pentru ca asta e adevarul!